0184 - 633 219

Badkamer verbouwen

Ziet u het verbouwen van je badkamer niet zitten? Het verbouwen of plaatsen van een badkamer is een klus die voor de meeste doe-het-zelvers te groot is. Een slecht gemonteerde badkamer of scheve voegen blijft u altijd zien. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een expert in te schakelen voor het verbouwen of plaatsen van een badkamer. Wat veel mensen niet weten is dat de montagekosten die een sanitairwinkel offreert aan de hoge kant zitten.

De Groot plaats uw badkamer vaak voor een scherpere prijs en levert echt vakwerk.

Badkamer plaaten

De vakmannen van technisch installatiebedrijf de Groot plaatsen graag uw badkamer. Tijdens de verbouwing van uw badkamer kunnen we een mobiele badkamer voor u regelen, zodat u altijd kunt gebruik kunt maken van sanitaire voorzieningen. We horen vaak van klanten dat mannen uit de bouw altijd zo’n rommel maken. Bij de Groot is dat niet het geval. Wij beperken de overlast en laten alles schoon en gebruiksklaar achter. Als u de bus van de Groot weg ziet rijden kunt u nadat alles droog en uitgehard is direct genieten van uw nieuwe badkamer.

Wij bieden het beste

onderhoudscontract!

Desgewenst kunnen wij ook uw huidige installatie aanpassen of uitbreiden. En niet te vergeten: u kunt bij ons ook terecht voor reparatiewerkzaamheden, en loodgieterwerkzaamheden.

Ik heb interesse ➞