0184 - 633 219

cv installatie

U wilt een nieuwe CV laten installeren en een kwaliteitsproduct tegen een betaalbare prijs? Het installeren van CV-ketels en centrale verwarming is ons specialisme.

De kwaliteitsmerken zoals: Intergas, Nefit, Atag en Remeha kunnen we voor u leveren en monteren. U ervaart door ons passende advies dat warmtecomfort samen kan gaan met lage stookkosten en een acceptabele aanschafprijs. De nieuwe generatie cv-ketels presteren bijzonder goed op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit. Wij kunnen u ook voorzien van een compleet warmte-advies waarbij de cv-ketel, centrale verwarming en vloerverwarming elkaar naadloos aanvullen.

Onderhoud CV-ketel

Op het gebied van service en onderhoud kan de Groot veel voor u betekenen. Door een onderhoudscontract af te sluiten weet u zeker dat uw installatie jaarlijks goed onderhouden wordt. Met regelmatig onderhoud verhoogd u de levensduur van uw CV installatie en verkleint u de kans op storingen.

Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel is vaak ook een eis van uw brand- of inboedelverzekering.

Wij bieden het beste

onderhoudscontract!

Desgewenst kunnen wij ook uw huidige installatie aanpassen of uitbreiden. En niet te vergeten: u kunt bij ons ook terecht voor reparatiewerkzaamheden, en loodgieterwerkzaamheden.

Ik heb interesse ➞